Koulutaksinkuljettaja & MPK-kuljettaja, Helsinki

Koulutaksinkuljettaja & MPK-kuljettaja, Helsinki

Etsimme reippaita ja vastuullisia taksinkuljettajia päätoimiseen työsuhteeseen erityisesti Helsingin Matkapalvelun (MPK-)ajoihin sekä pääkaupunkiseudun alueen koulukuljetuksiin.

Helsingin Taksipalvelu Oy on yli 40 vuotta toiminut taksipalveluita tarjoava helsinkiläinen perheyritys. Työllistämme liki 200 ammattitaitoista kuljettajaa Uudenmaan, Varsinais-Suomen sekä Lappeenrannan alueilla. Pääkaupunkiseudulla toimistomme sekä osa sähköautoistamme sijaitsevat Helsinki-Vantaa lentoaseman välittömässä läheisyydessä. Pasilasta löytyy myös taksitalli, molemmat siis hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Haettavan paikan ajot suoritetaan sähkötilataksilla tai invavarusteisella tilataksilla. Ajot käsittävät pääsääntöisesti Helsingin alueen koululaisajoja sekä Helsingin Matkapalvelun hybridi- ja suoraohjausajoja arkisin ja viikonloppuisin. Kouluajojen välissä ja loma-aikoina ajamme mahdollisuuksien mukaan Menevä-välityksen tarjoamia lentokenttäkuljetuksia, keusote-ajoja, yksityis- ja yrityskuljetuksia. Sovittaessa ja mahdollisuuksien niin salliessa työautoa voi pitää kotona vuorojen välissä.

Kuljettajalla tulee olla nuhteeton tausta ja taksinkuljettajan ajolupa suoritettuna. Eduksi katsomme taksiliikenteen erityisryhmien kuljettajakoulutuksen ja Ensiapu 1 tai hätäensiapu-koulutuksen suorituksen.

Kerromme lisää mahdollisuudesta myös puhelimitse. Paikkoja on vain muutama, joten ole nopea!

Tuija Muotka / p. 046 921 7442

Waldemar Toivio / p. 050 555 4611